Onze luxe vakantievilla’s op Texel zijn er klaar voor!

23 oktober 2020

Eindelijk is het zo ver, onze gloednieuwe So What vakantievilla’s zijn sinds augustus voor iedereen te boeken. Deze zijn geschikt voor groepen tussen de zes en acht personen en zijn daarbij van alle gemakken voorzien! Tijdens jouw vakantie in een van onze villa’s ontbreekt het je aan niets en kom je midden in de natuur pas echt goed tot rust.

Van alle luxe voorzien
Voorzien van alle luxe die je nodig hebt, om jouw vakantie compleet te maken. Zo hebben alle villa’s een standaard ingebouwde inductie kookplaat, koelkast met vriezer, afwasmachine én combimagnetron. Verder zijn alle slaapkamers voorzien van led-tv en zijn de badkamers ruim opgezet zodat er geen gedring is in de ochtend. Ook de grote omheinde tuin is prettig ingericht met een terras waarbij een loungeset en het nodige tuinmeubilair natuurlijk niet mogen ontbreken. Bij sommige villa’s staat er zelfs een ingebouwde trampoline in de tuin! Wedden dat de kids er niet meer weg te slaan zijn?

Jouw eigen spa
Voor de echte spabeleving hoef je de villa niet te verlaten. Zo zijn de meeste villa’s verrijkt met een ligbad, luxe inloopdouche, bubbelbad, sunshower of zelfs een eigen sauna! Alles wat je nodig hebt om écht goed te ontspannen tijdens jouw vakantie. Filter hier jouw voorkeuren en vind je ideale villa.’ En dan linken naar de zoekpagina op het woord hier.

Omgeving
Door de grote variatie aan natuurgebieden op Texel, valt er in de omgeving genoeg te ontdekken. Zo ben je met de fiets binnen zes minuten op het strand en in het bos. En binnen een half uurtje bij De Slufter, waar je de bijzondere kwelderstructuur van dichtbij kunt bewonderen. Ons vakantiepark ligt erg centraal tussen de twee meest bruisende dorpen van het eiland: De Koog en Den Burg. Hier kan je prima vertoeven bij een van de vele restaurantjes en winkels.

Boeken 2021
Wil jij ook ultiem genieten in één van deze luxe vakantievilla’s? Boek dan hier jouw vakantie: https://www.vakantieparksowhat.nl/luxe-villas.

Meer nieuwsberichten

03 april 2024

Bouw van nieuwe villa’s

Als je graag op vakantiepark So What verblijft, kun je binnenkort genieten van 3 gloednieuwe villa’s [...]

Lees verder
18 november 2022

5x te doen op Texel in het najaar (met kinderen)

Het najaar op Texel is heerlijk! Meer rust, lagere tarieven én een veel grotere kans op dat ene fijn [...]

Lees verder
27 juli 2022

6x de leukste strandpaviljoens op Texel

Van no-nonsens met blote voeten het terras oplopen tot verfijnde gastronomie. De keuze aan strandpav [...]

Lees verder
23 oktober 2020

Onze luxe vakantievilla’s op Texel zijn er klaar voor!

Eindelijk is het zo ver, onze gloednieuwe So What vakantievilla’s zijn sinds augustus voor iedereen [...]

Lees verder