Faciliteiten op Vakantiepark So What

Geniet van een onbezorgde vakantie

Vakantie op Texel betekent genieten, uitrusten en de prachtige omgeving verkennen. Er is veel te doen op Texel, maar natuurlijk is het ook fijn als er faciliteiten en voorzieningen in de directe omgeving zijn. Ontdek de vele faciliteiten op Vakantiepark So What. 

Doen en beleven op Vakantiepark So What

Speeltuin

Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin. Er zijn leuke speeltoestellen voor elke leeftijd, o.a. een vogelnetschommel, stawip, balanceerbalk, stacarousel, tuimelrek, dubbelschommel en veerwip. Genoeg te beleven dus!

Restaurant

Heb je zin om gezellig uit eten te gaan, maar wil je wel lekker op het park blijven? Op ons vakantiepark vind je ook een leuk restaurant. Bij Restaurant So What worden diverse lekkere maaltijden geserveerd voor een betaalbare prijs. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Kijk voor de actuele menukaart en openingstijden op de website van Restaurant So What

Fietsverhuur / scootmobiel verhuur

Texel is een echt fietseiland. Met meer dan 135 km aan fietspad is het eiland perfect te ontdekken per fiets. Fietsen kun je huren op ons vakantiepark. Daarnaast verhuren wij ook handige accessoires en speciale fietsen. Denk aan een Kid-car (fietsaanhanger), Cabby (bakfiets), Dog-trailer (hondenbench), Fiets met lage instap, E-bikes en elektrische bakfiets. Ook is het mogelijk om een scootmobiel te huren. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je aan deze accessoires en speciale rijwielen twee weken van tevoren per mail te reserveren. 

Hottub verhuur

Op vakantie mag je best even extra genieten toch? Wij regelen graag een hout gestookte mobiele hottub voor bij je bungalow of villa. Zo kun je ultiem relaxen en genieten. De mobiele hottubs van Hottub verhuur Texel zijn gemakkelijk te vervoeren op een aanhanger en bieden plek aan 6 personen. Ze kunnen bij bijna alle bungalows en villa’s geplaatst worden. Interesse? Vraag ernaar bij je boeking! De hottubs zijn te huur voor een dag, weekend, midweek of week. Kijk ook op de website van Hottub Texel.

Om je verblijf nog comfortabeler te maken

Gratis wifi

Wie kan er tegenwoordig nog zonder internet? Even je e-mail checken, de kinderen laten chatten met hun vriendjes of surfen op internet om een leuk restaurantje op het eiland te vinden. Op ons vakantiepark en in de bungalows en villa’s kun je uiteraard gratis gebruikmaken van wifi.   

Broodjes service

Begin de dag goed! Wij verzorgen graag een lekker ontbijtje met vers afgebakken broodjes voor je. Hoe werkt onze broodjesservice? In je accommodatie vind je bestellijsten, welke je kunt invullen en tussen 9.00 en 12.30 uur kunt afleveren bij de receptie en tot 21.00 uur in de brievenbus in het voorportaal van de receptie. De broodjes kun je de volgende ochtend vanaf 08.00 uur afhalen bij de receptie. 

Wasserette

Blijf je wat langer op ons park of wil je je kleding gewoon weer lekker schoon mee naar huis? Tegenover de receptie vind je onze wasserette. De wasserette werkt met muntjes die je bij de receptie kunt kopen. Het wasmiddel wordt automatisch toegevoegd. Wassen kost € 5,- per keer en drogen € 4,- per keer. De wasserette is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur.

Boodschappenservice

Op vakantie wil je natuurlijk een goed gevulde koelkast. Heb je geen zin om boodschappen te doen of heb je geen auto tot je beschikking? Je kunt gebruikmaken van de boodschappenservice van de Plus in De Cocksdorp. Via een online bestellijst geef je aan welke boodschappen je nodig hebt. Deze boodschappen staan dan bij aankomst in de bungalow of villa voor je klaar. Gekoelde producten zetten we natuurlijk alvast in de koelkast! Bestel direct via Plus De Cocksdorp.

AED

Uiteraard hopelijk niet nodig, maar wel een fijn idee. Voor noodgevallen is in de receptie op het park naast ons een AED aanwezig.